Speedfitness: +36-30-560-9490
PÁROS EDZÉS AKCIÓ CSAK 5 NAPIG! Edzetek ketten egy edzés áráért - 3000 forint/2 fő!

Speedfitness cellulit


Cellulit kezelés

Cellulit kezelés

A Cellulit a bőrkanapénak ugyan jól áll, azért mi mégis kínálunk rá megoldást.

Cellulit, cellulitisz, narancsbőr kezelése a Speedfitness EMS multi edzővel.

Az EMS multi-edző készülékkel nem csak edzeni lehet. A gép átállítása Cellulit (cellulitisz – narancsbőr) programra, megváltoztatja az izom összehúzódások menetét és ritmusát, így a főbb élettani hatása nem a teljesítményfokozás, edzés, lesz, hanem az anyagcsere, nyirokrendszer gyorsítása, a Cellulit kezelése. Ha az egy másodperc alatt lévő izom összehúzódásokat csökkentjük (az edzéshez képest), akkor a Speedfitness EMS multi-edző gép egy rendkívül hatékony Cellulit, narancsbőr csökkentő, kezelő géppé változik. Jótékony anyagcsere gyorsító hatását a másodpercenkénti 2 izom összehúzódással és az ezzel párosuló rázó-törő hatással váltja ki. Hatását sok géppel és kezeléssel ellentétben nem csak a kritkius részeken mint comb, fenék, hanem az egész testen fejti ki.

Az EMS, Cellulit – narancsbőr kezelés működése

Cellulit kezelés
A sikeres cellulit, narancsbőr kezelés lényege, hogy az EMS multi-edző készülék nagymértékben fokozza a vér és nyirokrendszert, aktiválja az izomzatot és a kötőszöveteket, így gondoskodik a méreganyagok, lerakódások elszállításáról. A felgyorsult anyagcsere és a nyirokrendszer megfelelő működése a méreg anyagok, salakanyagok gyors csökkenése a cellullit, cellulitsz vagy narancsbőr néven ismert esztétikai hiba gyors és látványos csökkenéséhez akár megszűnéséhez is vezet. A Cellulit, cellulitisz, narancsbőr kezelés közben egy erőteljes rázó hatást lehet érezni, melyet az izom összehúzódások okoznak.

EMS Cellulit, Cellulitisz – Narancsbőr kezelés ismertetése.

Egy cellulit – narancsbőr kezelés 15 percig tart. A kezelés hasonlóan az edzéshez az elektródák általi izom stimulációval történik. Ezért természetesen kezelés előtt át kell öltözni az úgynevezett edző ruhába, ami egy testhez simuló térdnadrágból valamint egy könyékig érő pólóból ál. Ezután a segítő feladja az elektróda mellényt és az elektróda öveket. A kezelés alatt az EMS-multi edző az izmok elektromos stimulálásával, másodpercenként párszor erőteljes izom össszehúzódást kelt. Ez leginkább olyan érzést kelt, mintha egy erősen rázkóddó székben vagy járművőn utaznánk. A kezelés alatt nem szükséges gyakorlatokat végezni. Tetszés szerint lehet ülni vagy állni, de javasoljuk, hogy végezzen intenzív fogyasztó vagy erősítő gyakorlatokat, így ezt az értékes 15 percet még hasznosabban töltheti el. Természetesen edzőink segítenek az esetleges gyakorlatok végrehajtásában, kitalálásában és levezetésében.
Active Life – Speedfitness
Bejelentkezés: +36-30-560-9490

Nyitvatartás: H - P. 7 - 21; Szombat 9 - 16, Vasárnap zárva

Speedfitness bejelentkezés H - P 7 - 21, Szombat 9 - 16

Masszázs bejelentkezés H - P 9 - 17

Cím: 1135, Bp, Ferenciek tere 11 bejárat a Párisi - Kígyó udvarból info@activelife.hu

© 2011 Active Life Speedfitness & Masszázs Studio Kezdő oldal Speedfitness Masszázs Akciók - Árak Híreink Kapcsolat